Kaffemaskiner I Borås

Hyra eller köpa kaffemaskiner och kaffe produkter i Borås

Kaffe spelar en speciell roll på jobbet

En smakrik paus. En viktig boost. Ett socialt nav.
Beställ kaffemaskiner och kaffeprodukter i Borås
Vi vill att alla människor ska få njuta av gott kaffe på sin arbetsplats.
Med våra kaffemaskiner får ni och era kunder en smakris paus, en viktig boost eller en social stund med kollegorna.

Vårt sortiment av Kaffemaskiner

 Vi erbjuder bland annat uthyrning av espressomaskiner, instantmaskiner eller färskbryggt kaffe på kanna eller maskin i Borås.

Populära kaffemaskiner 

Sprso
Passar dig med en grupp på 5-10 personer.

Esprecious 11
Passar dig med en grupp på 10-20 personer.

 FreshGround XL 510 Touch
Passar dig med en grupp på 20-50 personer.

Hyra, köpa kaffemaskiner i Borås

Att hyra en kaffemaskin i Borås kan vara ett praktiskt och kostnadseffektivt alternativ för företag och verksamheter som behöver tillgång till en högkvalitativ kaffemaskin utan att behöva köpa en.na. Genom att hyra en kaffemaskin får man oftast också tillgång till regelbunden service och underhåll, vilket säkerställer att kaffemaskinen alltid fungerar som den ska.

Att köpa en kaffemaskin i Borås till företaget kan vara en bra investering för att förbättra arbetsplatsens produktivitet och trivsel. En egen kaffemaskin ger anställda möjlighet att snabbt och enkelt få tillgång till högkvalitativt kaffe utan att behöva lämna arbetsplatsen. Det finns ett brett utbud av kaffemaskiner som passar för olika företag och arbetsplatser, från små enheter för mindre företag till större maskiner som klarar av att hantera högre volymer för större organisationer.

Nyhet! Upptäck våra egna framtagna kaffesorter

Leverans av kaffebönor & servad kaffemaskin.

Självklart levererar vi bönorna och sköter all installation. Vi ser dessutom alltid till att er kaffemaskin är servad och kaffet påfyllt, året runt.
 Med oss kan vi skräddarsy en lösning, helt efter era behov.

Få inspiration från vår blogg

En leverantör - flera tjänster

Väljer ni kaffespecialisten som leverantör får ni många möjligheter. Kaffespecialisten är en del av Bofint Städservice Sverige AB som är en helhetsleverantör inom arbetsplatstjänster. Våra tjänster är ISO 9001 & 14001 certifierade och våra medarbetare har kollektivavtal och utbildade inom varje tjänsteområde.
Vi erbjuder ren service i form av helhetslösningar inom städ- och lokalvårdstjänster, för vi tror att rena och fräscha arbetsplatser skapar mervärde för både våra kunders anställda och deras kunder. Vårt verksamhetsområde är inom Västsverige.

Kontakta oss

Bäckstensgatan 11

info@bofint.se

031 89 26 95