Varför välja oss?

Med oss kan ni skräddarsy en lösning, helt efter era behov.

Rådgivning

Vi går igenom era behov och önskemål om smak och funk­tioner. Därefter tar våra special­ister fram förslag på maskiner, kaffe och tillbehör för er arbets­plats.

Installation och introduktion

Våra tekniker instal­lerar maskin­erna som även ger er en smak­garanti. Vid instal­lationen får ni avnjuta vårat utbud genom olika inställ­ningar för att ni ska få uppleva den perfekta koppen kaffe. Skulle ni sedan vilja ändra er kommer vi tillbaka och justerar smaken - helt utan kostnad.

Njut av fikastunderna

Ni lutar er tillbaka och njuter av fika­stunderna.

Påfyllning

Vi fyller på och sköter daglig service av maskinerna om så önskas. Vi ansvarar för inköp av kaffe och tillbehör, så att ni kan lägga tid på det ni är bäst på.

5 fördelar med att hyra en kaffemaskin

Vi anser att alla förtjänar en god kopp kaffe. Att erbjuda gott kaffe på arbetsplatsen skapar nöjda medarbetare, bra kundmöten och en god stämning. Idag köper många en kaffemaskin löst till arbetsplatsen, dock börjar allt fler förstå fördelarna med att hyra en kaffemaskin istället. 
Vi har listat fördelarna nedan:

1. Större kostnadskontroll

2.Valmöjlighet att byta kaffemaskin

3.Serviceavtal ingår

4.Smakgaranti

5.Bekväm helhetslösning

Nöjda kunder

Fördelar kaffemaskin

Vi har inte haft någon kaffemaskin tidigare, men vi valde att hyra en från Bofint när vi startade Jonsered Padel Club. Vi vill erbjuda kaffe alla dagar på dygnet och inte bara under våra bemannade tider, så som vi haft det tidigare. Det är en service vi vill ge våra kunder, att kunna bjuda dem på en kopp när dem är kaffesugna, oavsett om det är 05 på morgonen eller 23 på kvällen. Det är väldigt enkelt och smidigt att ha kaffemaskinen på plats.
- Martin Högberg, Jonsered Padel Club

Kontakta oss

Bäckstensgatan 11

info@bofint.se

031 89 26 95