Kaffemaskiner i Varberg

Hyra eller köpa kaffemaskiner och kaffe produkter i Varberg

Kaffe spelar en speciell roll på jobbet

En smakrik paus. En viktig boost. Ett socialt nav.
Beställ kaffemaskiner och kaffeprodukter i Varberg
Vi vill att alla människor ska få njuta av gott kaffe på sin arbetsplats.
Med våra kaffemaskiner får ni och era kunder en smakris paus, en viktig boost eller en social stund med kollegorna.

Vårt sortiment av Kaffemaskiner

Hos Kaffespecialisten strävar vi efter att erbjuda ett brett och varierat utbud av kaffemaskiner i Varberg för att passa alla företags behov och preferenser. Vi har noggrant utvalt maskiner från marknadens ledande märken för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda.

Oavsett om ni söker en enkel bryggare för det lilla kontoret eller en avancerad helautomatisk espressomaskin för större arbetsplatser i Varberg, har vi en lösning som passar er. Våra experter är redo att hjälpa er att välja den perfekta kaffemaskinen i Varberg som uppfyller era krav och förvandlar pausen till en stunds njutning för alla anställda.

Populära kaffemaskiner 

Sprso
Passar dig med en grupp på 5-10 personer.

Esprecious 11
Passar dig med en grupp på 10-20 personer.

 FreshGround XL 510 Touch
Passar dig med en grupp på 20-50 personer.

Hyra, köpa kaffemaskiner i Varberg

På Kaffespecialisten förstår vi betydelsen av att erbjuda anpassade lösningar för att möta varje företags unika behov. Om ni befinner er i Varberg eller dess omnejd kan ni med förtroende vända er till oss för att hyra eller köpa den perfekta kaffemaskinen.

För att säkerställa att ni får den ultimata kaffeupplevelsen erbjuder vi även utbildning för personalen i användning och underhåll av maskinerna, samt tillgång till ett brett utbud av kaffesorter och tillbehör. Vårt engagerade team av kaffeexperter är alltid redo att erbjuda rådgivning och hjälp för att göra er kaffeupplevelse så enkel och smidig som möjligt.

Om ni istället föredrar att köpa en kaffemaskin i Varberg erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativa produkter från ledande märken. Vi hjälper er att hitta den perfekta maskinen som passar just ert företags behov och budget. Dessutom kan ni räkna med att få support och service även efter köpet, så att ni alltid kan njuta av det bästa kaffet på kontoret.

Vi erbjuder flexibla hyresavtal för att passa era budget- och tidskrav, samt fullständig service och underhåll av maskinerna under hyresperioden. Att hyra kaffemaskin Varberg är ett utmärkt alternativ för företag som vill ha en bekymmersfri och kostnadseffektiv lösning för sitt kaffebehov.

Nyhet! Upptäck våra egna framtagna kaffesorter

Leverans av kaffebönor & servad kaffemaskin.

Självklart levererar vi bönorna och sköter all installation. Vi ser dessutom alltid till att er kaffemaskin är servad och kaffet påfyllt, året runt.
 Med oss kan vi skräddarsy en lösning, helt efter era behov.

Få inspiration från vår blogg

En leverantör - flera tjänster

Väljer ni kaffespecialisten som leverantör får ni många möjligheter. Kaffespecialisten är en del av Bofint Städservice Sverige AB som är en helhetsleverantör inom arbetsplatstjänster. Våra tjänster är ISO 9001 & 14001 certifierade och våra medarbetare har kollektivavtal och utbildade inom varje tjänsteområde.
Vi erbjuder ren service i form av helhetslösningar inom städ- och lokalvårdstjänster, för vi tror att rena och fräscha arbetsplatser skapar mervärde för både våra kunders anställda och deras kunder. Vårt verksamhetsområde är inom Västsverige.

Kontakta oss

Bäckstensgatan 11

info@bofint.se

031 89 26 95