kaffebryggare

5 Bästa bärbara kaffebryggare

Att resa kan vara utmanande, särskilt om du försöker hitta en god kopp kaffe när du inte har en liten kaffebryggare hos dig. Du vill ha något gott och prisvärt, men du vill också ha något som är enkelt att göra. Oavsett om du bara är på väg genom stan eller planerar en längre resa, bör dessa bärbara kaffebryggare hjälpa dig att få din koffein dosa utan att spendera extra pengar.

Kaffe är en av de saker som nästan alla behöver, men få människor tycker om att göra. Oavsett om du letar efter en kaffemaskin för att göra enstaka kaffe koppar, eller en full kanna, finns det många alternativ där ute. Men att välja rätt kan vara svårt. Vi har sammanställt den här guiden för att hjälpa dig välja den bästa kaffebryggaren för resor för dig.

 

Dripkit Pourover Packets

Dripkits återanvändbara resemuggar är det enklaste sättet att njuta av välsmakande, nybryggt kaffe i droppstil överallt. Riv helt enkelt av toppen av påsen, placera den ovanpå din favoritmugg och fyll på med varm kran eller filtrerat dricksvatten. Påsarna är gjorda av slitstarkt polyestermaterial, så de håller under flera resor.

 

AeroPress Go Portable kaffebryggare

AeroPress är ett utmärkt val för att brygga ditt favorit kaffe. Dess kompakta storlek gör att du kan ta med den överallt, och den enkla designen gör att du kan brygga snabbt utan någon som helst röra. AeroPress Go är designad för att göra espressodrycker.

 

Delter Press kaffebryggare

Delter Press liknar AeroPress, förutom att den lägger till tryck till bryggprocessen. Enligt användarnas åsikter producerar Delter en mycket starkare kopp kaffe än AeroPress, dessutom låter Delter dig justera styrkan på kaffet baserat på hur fint du väljer att göra sumpen. En annan funktion som vissa kan tycka om med Delter är enkel rengöring, till skillnad från AeroPress kan Delter demonteras i två delar, så rengöring är enkel.

 

Cafflano Klassic

Cafflano Klassic är allt du behöver för att brygga en perfekt kopp espresso hemma. Den innehåller en handkvarn, en hällbryggare i rostfritt stål, en isolerad resemugg och en karaff för servering. Alla dessa saker passar in i ett snyggt, snyggt paket.

 

Espro Ultralight Coffee Press

Espro Ultrailite är den enklaste kaffebryggare i fransk stil att använda eftersom den brygger snabbt och konsekvent utan större ansträngning. Dess unika design låter dig välja hur mycket vatten du vill ha per kopp, så att du får precis rätt mängd extrakt. Du kan justera styrkan på den bryggda drycken genom att ändra antalet koppar som används. Espro Ultralite kommer med en integrerad kvarn, så att du kan skräddarsy dina egna espressodrycker.

 

Relaterade bloggposter