kaffemaskiner

Kaffemaskiner för alla behov

Manuella eller helautomatiska kaffemaskiner är bra verktyg för att göra gott kaffe hemma eller på kontoret. Du kan välja mellan olika typer av bönor, rostningsnivåer och till och med temperaturinställningar. Du kan enkelt styra hur starkt du vill att ditt kaffe ska vara.

Sverige är känt för sin kärlek till kaffe. Och det betyder inte bara att man dricker det direkt ur en kanna. Vi dricker vårt kaffe svart, vitt, sött, mjölkigt, skummande, krämigt, kallt… nästan vad som helst är tillåtet. Men vad behöver man för att brygga upp en perfekt kopp?

Jo, man behöver en perfekt kaffe maskin! Oavsett hur få eller många anställda du har på kontoret är det viktigt att välja de bästa kaffemaskinerna för dina behov och krav. Vi erbjuder ett berett utbud av kaffemaskiner som passar olika behov!

 

Kaffemaskiner för företag

Du kan välja mellan en mängd olika kaffemaskiner och kaffebryggare för ditt företag. Vissa är utformade speciellt för att göra kaffe, andra gör te. Du kan köpa en espressomaskin av hög kvalitet eller en enkel kaffekanna. Om du vill ha något enklare kan du använda en vanlig kaffemugg. Naturligtvis behöver du inte nödvändigtvis köpa dyr utrustning för att brygga gott kaffe.
Många föredrar att köpa en enkel kaffebryggare eller kaffekokare eftersom det inte kostar mycket pengar. De är perfekta för dem som bara vill brygga en snabb kopp kaffe varje morgon, men vissa företag har många anställda och en enkel bryggare kommer inte att räcka till alla utan ett par kaffemaskiner kanske gör det.

 

Bästa kaffemaskiner just för dig

Det finns flera saker man bör fundera på när man ska bestämma vilken slags kaffemaskin eller bryggare man vill ha och för att veta det måste man veta vilket slags kaffe man gillar. Om du gillar starka och välsmakande varianter som espresso är en espressomaskin det självklara valet. Men om du vill kunna variera lite och både få espresso, latte, cappuccino och andra varianter är en kapselmaskin ett perfekt val.

En klassisk kaffedrickare föredrar med största sannolikhet en klassisk bryggare. Sedan måste du också ta ställning till om du önskar en kvarn eller inte och om du vill ha en kaffekvarn är frågan om kvarnen ska bara inbyggd eller inte. Man kan nämligen även köpa dem bredvid.

Hel- eller halvautomatiska kaffemaskiner

Med en halvautomatisk kaffemaskin kan du göra gott kaffe utan att behöva göra alltför mycket arbete. Du häller helt enkelt vatten i behållaren, ställer in rätt temperatur, trycker på en knapp och väntar på att maskinen ska göra resten.

De bästa halvautomatiska kaffemaskinerna är utformade för att automatiskt mala bönorna och brygga kaffet, de använder en inbyggd kvarn och kommer vanligtvis med en mjölkskumare. Vissa modeller har till och med en våg för att se till att du inte fyller på för mycket i behållaren.

Helautomatisk kaffemaskiner kräver liten eller ingen mänsklig inblandning. Istället för att manuellt mäta den mängd vatten som behövs för att göra en perfekt kopp kaffe, mäter den automatiskt rätt volym baserat på vikten av bönorna du lägger i den. Den vet vilken temperatur vattnet måste nå för att få ut mest smak ur bönorna och justerar därefter. Om det finns för mycket kaffesump i filterkorgen slutar den brygga och varnar dig. Och den gör allt detta utan att du behöver göra något annat än att trycka på rätt knappar.

 

Relaterade bloggposter