kaffemaskin till arbetsplatsen

5 fördelar med att hyra en kaffemaskin till arbetsplatsen

Har ni funderat på att hyra en kaffemaskin till arbetsplatsen? Nedan listar vi de främsta fördelar till varför ni bör göra det.

Kaffe är en självklar del av arbetsdagen och gott kaffe på arbetsplatsen skapar bra kundmöten, nöjda medarbetare och bra stämning. På de flesta arbetsplatser erbjuds det kaffe i någon form och vi anser att alla medarbetare och besökare förtjänar en riktigt god kopp kaffe. Många väljer att köpa kaffemaskinen löst, däremot börjar alltfler upptäcka fördelarna med att göra det omvända – att hyra en kaffemaskin till arbetsplatsen. Faktum är att det finns många fördelar med att göra detta, nedan berättar vi vidare om det mest framstående fördelarna med att hyra en kaffemaskin till arbetsplatsen.

 

Fördelarna med en kaffemaskin till arbetsplatsen

1.Större kostnadskontroll

En av den absolut största fördelen med att hyra en kaffemaskin till arbetsplatsen är att ni får större kontroll över era kostnader. Ni undviker den höga investeringskostnaden som ett köp medför och binder därmed inte upp något fast kapital, vilket annars kan bli ekonomiskt påfrestande särskilt för tillväxtföretag företag, samt att ni slipper andra oväntade ägarkostnader som kan uppkomma vid köp. Avtalen för kaffemaskin löper månadsvis med samma förutsägbara avgift, vilket gör det enkelt för er att hålla koll på kostnaderna. Ni väljer hur länge ni vill teckna avtal för maskinen.

2.Valmöjlighet att byta kaffemaskin

Det går att när som helst uppgradera eller byta kaffemaskin under en avtalsperiod, vilket kan vara till stor fördel då det kan uppkomma situationer där ni kan vara i behov av att byta kaffemaskin. Kanske har ni blivit fler eller färre anställda på arbetsplatsen och behöver en kaffemaskin med större eller mindre kapacitet? Eller om ni känner att ni vill uppgradera med fler andra funktioner än vad den nuvarande kaffemaskinen inte har? Istället för att ni behöver slänga, ställa undan eller köpa en ny kaffemaskin så byter vi den till en maskin som passar era behov, något som både blir en smidigare, mer hållbar och kostnadseffektiv lösning.

3.Serviceavtal ingår

När ni hyr en kaffemaskin av oss ingår service i hyran. Då slipper ni ta ansvar för om det uppstår fel och det händer något med kaffemaskinen, utan vi ser alltid till att ni har en fungerande maskin på arbetsplatsen. Vi servar maskinen kontinuerligt och installerar maskinen med smakgaranti, det vill säga att den anpassas i överstämmelse med era smakpreferenser.

4.Smakgaranti

I hyran ingår alltid smakgaranti, vilket innebär att vi installerar kaffemaskinen exakt utifrån era önskemål och smakpreferenser. Det är självklart ni som bestämmer hur erat kaffe ska smaka, det är sedan utefter era behov vi ställer in maskinen som just ni vill ha den. Om det skulle vara så att tillexempel era behov ändras framöver eller om ni vill ha den inställd på ett annat sätt hjälper vi er att ställa in den på nytt. Ni kan även välja mellan olika sorters kaffe beroende på vad ni föredrar för kaffe på er arbetsplats.

5.Bekväm helhetslösning

Att hyra en kaffemaskin till arbetsplatsen är en bekväm helhetslösning där allt ingår och ni behöver inte göra någonting själva. Förutom att serviceavtalet är inkluderat så ingår även påfyllning av kaffet och rengöring av maskinen vid varje tillfälle. Sen när hyresperioden är över lämnar ni bara tillbaka maskinen eller förlänger hyresperioden ytterligare. Denna helhetslösning kan spara er såväl tid som energi, det enda ni behöver göra är att dricka och njuta av kaffet.

Relaterade bloggposter